Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Overwin obstakels voor brandwondenpatiënten

Een parcours van tien kilometer door de Rotterdamse haven, langs kades, schepen, containers, kranen en dwars door een aantal havenloodsen. Deelnemers aan de Harbour Run moeten zondag 9 oktober meer dan 30 obstakels overwinnen om de eindstreep te halen. Dat zijn er meer dan ooit. Meer dan vijfduizend mensen doen al mee, maar er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.  

Goed doel
Dit jaar zet de Harbour Run zich voor het eerst in voor een goed doel in Rotterdam: nieuwe, patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis. Samen met de Nederlandse Brandwonden Stichting is het centrum een actie gestart om voor dit project geld in te zamelen. Iedere dag ondergaan brandwondenslachtoffers pijnlijke verbandwissels. Onderzoek bewijst dat afleiding helpt om die pijn en angst te verminderen. In plaats van een klinische, steriele, witte omgeving worden de nieuwe verbandwisselkamers onder meer ingericht met vrolijke, kleurrijke muren, een lichtgevend wolkenplafond, lichtgevende waterbuizen met bubbels en een interactief scherm boven het bad. 

Nog enkele kaarten Harbour Run beschikbaar 
De Harbour Run heeft het eerste startvak beschikbaar gesteld voor Charity Run lopers. Zij lopen voor het goede doel en ontvangen daarom een gratis startbewijs. Ook kunnen zij rekenen op de steun en support van bekend Nederland. Zo is Nelli Cooman 9 oktober aanwezig om de lopers op te peppen voordat zij van start gaan. Ook Lee Towers maakt zijn opwachting tijdens de Harbour Run. Voor het Charity Run startvak zijn nog enkele, gratis kaarten beschikbaar. Aanmelden kan via www.verbandwisselkamer.nl/charity-run.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: