Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Rotterdam is havenstad met minste filedruk

spitsrechtenUit de vandaag gelanceerde Traffic Index van TomTom blijkt dat Rotterdam de minste filedruk heeft in vergelijking met de andere grote zeehavens in Noord-West Europa. Gemiddeld duurt een ritje in de regio Rotterdam 19 procent langer vanwege file. In Hamburg is de gemiddelde vertraging maar liefst 33 procent. Filetopper is de avondspits rondom Antwerpen. Die duurt 62 procent langer dankzij de verkeersopstoppingen.Opvallende conclusie uit het wereldwijde onderzoek van TomTom is dat de filedruk in Rotterdam als enige gelijk is gebleven. In Amsterdam nam de drukte met 2 procent toe (tot 22 procent); in Hamburg met 3 procent (naar 33 procent) en de gemiddelde filedruk in Antwerpen (30 procent) lag in 2016 4 procent hoger dan in 2015. Dit jaar nam TomTom voor het eerst het Franse Le Havre mee in het onderzoek. Files zijn daar gemiddeld goed voor een kwart langere reistijd.

Snel weg
TomTom keek ook specifiek naar de vertraging op de snelwegen. Ook daar is Rotterdam de laagste met 9 procent. Antwerpen en Hamburg scoren het hoogst met beide 28 procent vertraging. Le Havre en Amsterdam zitten er met 12 procent tussen in.

Mexico
De meest verstopte stad ter wereld is overigens Mexico City. Met 66 procent aan gemiddelde filedruk in 2016 blijft die stad net Bangkok (61 procent) voor. Jakarta (58 procent), Chongqing (52 procent) en Boekarest (50 procent) completeren de top 5.
Bron: TomTom
Foto: Spitsmijden.nl

terug naar overzicht
Deel dit bericht: