Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Maeslantkering sluit zaterdag 17 september

maeslantkeringOp zaterdag 17 september is de jaarlijkse ‘functioneringssluiting’ van de Maeslantkering en de Hartelkering. Rijkswaterstaat sluit vanaf 15 uur de deuren van de keringen om ze te testen. Het nabijgelegen Keringhuis, Publiekscentrum Water is deze dag geopend met allerlei activiteiten voor jong en oud. De ‘functioneringssluiting’ vindt elk jaar plaats voor aanvang van het stormseizoen. Na de grote onderhoudswerkzaamheden in de zomermaanden test Rijkswaterstaat of alles weer naar behoren werkt. De jaarlijkse functioneringssluiting markeert dat Rijkswaterstaat klaar is voor het stormseizoen. Die loopt van 1 oktober tot 15 april. De Maeslantkering en de Hartelkering, samen de Europoortkering genaamd, beschermen ongeveer 2 miljoen mensen in de Randstad tegen stormvloeden van de Noordzee.

Programma rond functioneringssluiting
Rond 15.00 uur start het sluitproces. Datum en tijdstip van de functioneringssluiting zijn onder voorbehoud en kunnen onder invloed van natuurlijke omstandigheden nog wijzigen. Het Keringhuis is die dag geopend van 11.00 tot 19.00 uur. Er zijn rondleidingen en activiteiten voor jong en oud. Meer informatie is te vinden op de site van het Keringhuis.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: